Zaken doen?

Bio to Business: l’Esprit de Paris levert ambachtelijk geproduceerde biologische lekkernijen rechtstreeks aan horeca, groot- en detailhandel en zakelijke klanten. Door het SKAL certificaat, met de bekende groene BIO-vlag, garandeert u uw klanten een eerlijk en verantwoord biologisch product. Zakelijk en duurzaam verantwoord. En uiteraard smaakt dat uitstekend!

Nieuw: Bestellen via Ankorstore met €300 korting

Om het voor retailers makkelijk te maken om onze producten te bestellen, hebben we ons aangesloten bij het netwerkplatform Ankorstore. Op de site van Ankorstore kun je -behalve bij ons- kiezen uit honderden bijzondere aanbieders uit heel Europa. Food en non-food, bio en non-bio. Om de bekendheid van Ankosrstore te vergroten kunnen onze klanten eenmalig gebruik maken van een kortingsvoucher van €300. Verder zijn de spelregels eenvoudig:

Account aanmaken bij Ankorstore

Bestellen: minimale orderbedrag €100, bestel bij zoveel aanbieders als je wilt

Verzenden: Gratis vanaf orderbedrag van €300

Afrekenen bij Ankorstore: betalen na 30 of 60 dagen

Interesse? Klik op de knop hieronder! Nog vragen? Bel of mail.

Proeven is geloven

Of het om een hippe koffietent gaat of een chique restaurant, veel klanten zullen kiezen voor het aanbod van een biologisch taartje of chocolaatje. Een heerlijke manier om aan een gezonde toekomst te werken, toch? Neem contact met ons op voor een afspraak: wij laten u graag kennismaken met ons assortiment.

Maatwerk voor bedrijfsgeschenken

Om u als duurzaam bedrijf te profileren, zal een biologische traktatie zeker in de smaak vallen bij relaties en personeel. We denken graag mee hoe een onderscheidend geschenk een optimale indruk maakt. Van productie tot verpakking en distributie op maat verzorgd. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfsworkshops

Een bedrijfsuitje waar iedereen wat van opsteekt, én mee naar huis neemt! In onze professionele productiekeuken kan het volledige team heerlijk creatief zijn met biologische chocolade of patisserie. We hebben ruimte voor groepen tot maximaal 12 personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze klanten

De biologische producten van l’Esprit de Paris zijn onder meer te koop bij de volgende bedrijven:

Restaurant Natuurlijk, Egmond

Bak’m, Castricum

Subzeros, Amstelveen

Smells like Chocolate, Zaandam

Ekoplaza, Heiloo

Ekoplaza, Alkmaar

Ekoplaza, Schoorl

Ekoplaza, Heemstede

Organic Food For You, Bergen

Organic Food For You, Amsterdam

Organic Food For You, Laren

Fermento, Alkmaar

Kardeis, Schoorl

Delicious Food, Amsterdam

Vreemde Streken, Wageningen

Interesse in onze biologische chocolaterie en patisserie? Stuur een bericht, en wij nemen direct contact op!