Over ons…

l’Esprit de Paris maakt verfijnde chocolaterie en patisserie met een ‘double entendre’. Enerzijds de verfijnde kwaliteit die u verwacht in een Parijse salon, waarbij aandacht voor detail, smaak en kwaliteit vanzelfsprekend is. Maar met ‘Parijs’ denken wij ook aan het klimaatakkoord dat ervoor moet zorgen dat broeikasgassen worden beperkt en de opwarming van de aarde wordt tegengegaan.

Foodprint

Een grote smaak met een kleine foodprint vraagt om ingrediënten die zo puur mogelijk worden gemaakt, verbouwd en verwerkt. Daarom gebruiken wij biologische grondstoffen, grondstoffen die ook op een eerlijke en verantwoorde wijze verbouwd worden zonder de aarde uit te putten. We maken gebruik van zonnepanelen om onze oven en machines zo zonnig mogelijk te laten draaien. Hapje voor hapje willen we samen met u werken aan een mooiere wereld. Vier het leven met biologische chocolaatjes en taartjes! 

Verkrijgbaar

Wij leveren onze producten wekelijks vers aan een groeiend aantal biologische winkels, verspreid door Nederland. Staat uw favoriete winkel nog niet op de lijst? Laat het ons weten (of vraag de manager van de winkel om contact met ons op te nemen ;-). Uiteraard kunt u ook direct bij ons bestellen in onze webwinkel.

Kennis maken met…

Mijn naam is Wija Hendrickx. Na opleidingen te hebben gevolgd tot patissier en chocolatier en gewerkt te hebben als bedrijfsleider bij een chocolaterie is het tijd voor l’Esprit de Paris. Mijn hele leven hebben mijn handen al willen maken wat mijn ogen zien. Handig zijn en daar andere mensen een beetje blijer mee kunnen maken is voor mij 1 plus 1. Ik vind het belangrijk dat je als mens moet kunnen genieten van de kleine momenten in het leven. Soms is dat zelf iets lekkers snoepen of geef je juist die lekkere bonbons cadeau, soms is dat de zon door het raam in je huis wat schittert in je glazenkast.

Het leven moet gevierd kunnen worden maar niet ten koste van. Daarom graag wel met twee benen op de grond en met respect voor de wereld, mens, dier en natuur om ons heen.

In ons bedrijf laten wij zien wie we zijn; smaakvol, van buiten en van binnen!