Workshops

Door de Corona maatregelen zijn de workshops voorlopig uitgesteld.

Wij kunnen niets leukers bedenken dan heerlijke chocoladeproducten en prachtige patisserie maken. Wil je ook eens beleven waar wij zo van genieten? Leer de fijne kneepjes van het maken van vormbonbons en schuimtaarten onder de professionele begeleiding van een echte patissier! Mislukken die macarons bij jou thuis ook altijd of lijkt het maken van een echt paasei jou ook altijd al zo leuk? Meld je dan aan bij een van onze workshops.

Wil je heel specifiek iets leren omdat je last hebt van bepaalde allergenen of kom je met een gezellige groep vrienden of vriendinnen of willen jullie samen iets maken voor een feest? Neem dan even contact met ons op dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

De workshop duren gemiddeld 2 tot 2:30 uur, je krijgt koffie en thee met uiteraard iets lekkers erbij en je gaat naar huis met een hoop kennis, je eigen receptenboekje en een doos vol lekkernijen!

Dit voorjaar bieden wij aan:

Paasei workshop

Niets zo leuk als je eigen paas ei in elkaar te zetten! Leuk om weg te geven of lekker zelf op te eten op Eerste Paasdag. In deze workshop maak je twee verschillende eieren in de chocoladesmaak van jouw keuze. Stippen, strepen of spetters in kleurtjes, geef het ei je eigen persoonlijke touch.

duur: 2,5 uur

prijs: €49,50

  • vrijdag 27 maart, 9:30- 12:00 uur
  • donderdag 2 april, 19:00- 22:30 uur
  • vrijdag 3 april, 9:30- 12:00 uur
  • zaterdag 4 april 9:30- 12:00 uur

Bonbonworkshop

In deze workshop maak je twee soorten bonbons: een vormbonbon en een truffel. Deze worden gevuld met 2 verschillende soorten vullingen. Je leert in deze workshop een hoop verschillende technieken die je thuis ook zelf kan gebruiken. Het is even lekker doorwerken onder de professionele begeleiding van een echte chocolatier, maar dan ga je ook naar huis met een goed gevulde doos met eigengemaakte super mooie en lekkere bonbons!

duur: 2,5 -3 uur

prijs: €49,50

  • vrijdag 20 maart, 9:30- 12:30 uur
  • donderdag 16 april, 9:30- 12:30 uur


Macarons de Paris

Voor thuisbakkers vaak een uitdaging om te maken, maar met de tips van onze patissier moet het lukken. In deze workshop maken we de enige echte  macarons de Paris met 3 verschillende smaken, het worden er zo veel dat we ze na afloop verdelen onder elkaar zodat je naar huis gaat  met een doos vol verschillende macarons. 

duur: 2,5 – 3 uur

prijs € 49,50

  • zaterdag 4 april, 9:30- 12:30 uur
  • zaterdag 25 april 9:30- 12:30 uur