Het is voorjaar bij l’Esprit de Paris!

Het voorjaar is een tijd van hoop, optimisme en zin het leven. Reden genoeg voor een paar leuke feestmomenten! Pasen natuurlijk, met heerlijke paaseieren, als eerste. En dan duurt het niet lang voordat Moeder in het zonnetje gezet wordt, en Vader mag ook niet vergeten worden! Redenen genoeg om elkaar, en jezelf, te verwennen met heerlijke biologische chocolade. Shop voor je cadeaus bij een van de winkels of lekker makkelijk on-line. Iets bijzonders voor alle medewerkers, vrijwilligers of familieleden bestellen? Stuur ons een mailtje!

In steeds meer biologische winkels kunt u ons assortiment vinden, ook de producten die we niet per post versturen. Zoals onze macarons in doosjes van 4 of 8 stuks in heerlijke smaken en vrolijke, natuurlijke kleuren. Of wat dacht u van een doosje bonbons, allemaal handgemaakt met natuurlijke ingrediënten. Heel populair zijn de zakjes ‘Thinner-the-better’ – dunne plakjes biologische chocolade verrijkt met hazelnoten, karamel zeezout of aromatische rosépeper en rozenblaadjes.

Op onze biologische producten vindt u het groene ‘Bio-vlaggetje’. Dat geeft u de zekerheid dat onze grondstoffen met respect voor de natuur zijn gemaakt.

Webwinkel

In de webwinkel vindt u exclusieve handgemaakte chocolade en patisserie producten.

Wilt u een gepersonaliseerd cadeau, relatiegeschenk, bedankje, hart onder de riem of gewoon zomaar cadeautje? Neem even contact op met ons; wij maken het graag!

Geïnspireerd door de fijnste Parijse chocolatiers en patissiers maken wij heerlijke, ambachtelijke producten. De Parijse inspiratie gaat nog verder: door de keuze voor biologische ingrediënten en een duurzame bedrijfsvoering hopen we hapje voor hapje een bijdrage te leveren aan de klimaatdoelstellingen van Parijs.